Eureka | エウレカ
About us      Profile      Service      Works      News      Jobs      Contact   

 

| Senju Street Library

An exterior space that has been renovated from the front yard of the Sentsuku complex in Senju, Adachi-ku. It is a small public space in a residential area, built as part of the European Union (EU) international project "EU Readr".

足立区千住の複合施設『せんつく』の前庭を改修した屋外スペースのデザイン。欧州連合(EU)の国際プロジェクト『EU Readr』の一環として作られた、住宅地の中にある小さなパブリックスペースです。

東京都足立区
屋外スペース


Eureka | Eagle Woods House_Model photo

Eureka | Eagle Woods House_Sectional perspective

Designed in collaboration with Arco architects, Takeuchi Mitsuko, co+re, Mori Yuki and co+labo | 2021
Photographs | © Ookura Hideki / Kurome Photo Studio (if not otherwise specified as *E(Eureka))

Works : 一覧へ戻る

Copyright (c) 2009 Eureka | エウレカ. All Rights Reserved.